Menu

Wie zijn wij?

Gallop Tax Shelter maakt deel uit van een grote producentengroep en begrijpt als geen ander de huidige noden van creatives en producenten. 

Onze groep bestaat naast de tussenpersoon Gallop Tax Shelter uit de productiehuizen De Mensen, Skyline Entertainment, Les Gens, Gardner and Domm en The Virus. Oftewel de makers van fictiereeksen zoals Beau Séjour, Generatie B, Chaussée d’Amour, Professor T., Salamander, Spitsbroers, de films van F.C. De Kampioenen, Complices, de programma’s Reizen Waes, Mag Ik U Kussen? en vele andere producties. Onze productiehuizen creëren sinds 2001 programma’s, documentaires, fictieseries en films voor alle zenders en platformen.

Gallop Tax Shelter kan dus bogen op de vele jaren ervaring inzake Tax Shelter aanwezig binnen de producentengroep en is een betrouwbare partner in uw zoektocht naar bijkomende financiering. Wij koppelen financiële knowhow aan inhoud en werken met plezier oplossingen uit voor uw budgettaire vraagstukken.

Gallop Tax Shelter werd erkend als Tax Shelter tussenpersoon door de FOD Financiën en beschikt over een goedgekeurd Prospectus.

Sinds 2017 is er een aanbrengovereenkomst tussen Gallop Tax Shelter en KBC als antwoord op de toenemende vraag van KBC-cliënteel naar een hoogwaardige Tax Shelter belegging.

Als Tax Shelter expert helpen we gevestigde producenten in hun zoektocht naar financiële partners.  Maar ook de dromen van nieuw aanstormend talent willen we graag mee realiseren.

Kortom, Gallop Tax Shelter, Tax Shelter tussenpersoon van én voor makers.

Neem contact met ons op en we bekijken samen uw project.