Menu

Wat doen we?

Onze missie is simpel: producenten en investeerders samenbrengen. Wij gaan als onafhankelijke tussenpersoon op zoek naar een match made in heaven tussen creatieve ideeën en de financiering ervan. Ideeën zijn kostbaar en met onze expertise willen we die graag met u helpen realiseren. Wij beloven u geen luchtkastelen maar zien dromen wel graag werkelijkheid worden.

Commercieel

Onze klantenportefeuille bestaat uit investeerders die de Belgische audiovisuele en culturele sector een zeer warm hart toedragen.Wij speuren voor u de markt af en zorgen voor investeerders die bij uw project passen. Een win-winsituatie, want betrokkenheid vinden wij geen hol begrip. Tax Shelter kan méér zijn dan een financieel product.

Administratief

De samenwerking tussen Gallop Tax Shelter en u als producent wordt volledig op maat gemaakt. Elke producent heeft immers andere noden en wensen, wij stellen onze begeleiding hier op af. Correct en transparant.

Juridisch

Wij zorgen voor een juridische omkadering op maat. Projecten, productiehuizen en investeerders worden door ons gescreend op naleving van diverse wettelijke voorwaarden.Als producent kan u op beide oren slapen en u helemaal focussen op uw productie.

Neem contact met ons op en we bekijken samen uw project.